12 Aug
12Aug

Heb je wel eens hoofdpijn? Tintelende ledematen? Voel je je angstig? Of heb je moeite om in slaap te vallen en zou je willen je dat je meer energie had gedurende de dag? Duik dan eens in de wereld van EMF.

EMF staat voor Electro Magnetic Fields. In de huidige maatschappij noemen we dit EMF straling of elektromagnetische straling. Er zijn twee soorten te onderscheiden; natuurlijke en niet-natuurlijke straling. Niet-natuurlijke straling is afkomstig van technologisch moderne bronnen zoals WIFI, mobiele netwerken (3G, 4G, 5G), zendmasten en elektriciteitsmasten. Naarmate de moderne technologie blijft evolueren, (denk aan de 5G-ontwikkelingen) neemt de hoeveelheid onnatuurlijke straling die we te verduren krijgen in hoog tempo toe. Dit heeft grote gevolgen voor onze gezondheid en onze algemeen staat van welzijn.

My Balance Card

In de huidige digitale wereld is het onmogelijk om blootstelling aan EMF straling te vermijden terwijl het veel gezondheidsproblemen met zich mee kan brengen. My Balance Card neutraliseert de effecten van onnatuurlijke straling en ondersteunt je op weg naar een leven in balans met moderne technologieën. Het kan je totale energieniveau verhogen door het verbeteren van je slaap, het verminderen van stress en het kalmeren van je zenuwstelsel.

My Balance Card, bescherming tegen EMF straling

Hoe werkt de kaart?

Ongeveer 70% van ons lichaam bestaat uit water dat functioneert als een natuurlijke bescherming tegen straling en wordt ondersteund en versterkt door natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en de aarde. De laatste 20 jaar heeft de technologie een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt, wat resulteert in een enorme toename van de blootstelling aan niet-natuurlijke straling. Wifi en mobiele netwerken, zoals 3G, 4G en de nieuwe en controversiële 5G. De blootstelling aan deze straling veroorzaakt een disbalans in ons lichaamswater die ons natuurlijke beschermingssysteem tegen straling is. Wanneer dit natuurlijke beschermingssysteem wordt verstoord, is ons lichaam niet meer in staat zich te beschermen tegen de schadelijke straling. Hierdoor is ons immuunsysteem aangetast. Zoals je je kunt voorstellen, leidt dit gebrek aan balans tot verstorende effecten op zowel ons fysieke als mentaal-emotionele lichaam.


High tech

De gepatenteerde HQR-technologie in de kaart creëert een harmonisch elektromagnetisch veld dat specifiek is aangepast aan de structuur van het water in elk organisme. Het belangrijkste doel van dit veld is om het natuurlijke immuunsysteem in zijn oorspronkelijke staat te herstellen door de waterstructuur in het lichaam te herstellen. Het resultaat van dit proces is dat je beschermd bent en de vele negatieve effecten van de schadelijke straling ongedaan worden gemaakt, waardoor je je simpelweg een stuk beter voelt!  Natuurlijke grondstoffen

Als kers op de taart is My Balance Card is handgemaakt in Nederland, met alleen natuurlijke materialen. Het buitenste frame van de kaart is gemaakt van biologisch maïs, en het binnenste frame bestaat uit het hoogfrequente metaal Bismut, ondersteund door andere natuurlijke metalen. Omdat de kaart geen elektronische apparatuur bevat, is de kaart volledig onderhoudsvrij. Bij correct gebruik is My Balance Card een investering die een leven lang meegaat..

TIP: de kaart heeft de beste werking wanneer je deze 24/7 bij je draagt. Zelf draag ik 'm in mijn zak, in een moneybelt of onder mijn kussen tijdens het slapen. Zolang de kaart binnen een straal van 3 meter bij je is, kan je de werkzaamheid ervan ervaren!


Mijn persoonlijke ervaring

Ik kan met recht zeggen dat ik allerlei stickers, kaartjes en trukendozen heb geprobeerd om de effecten van straling te verzachten. De Balance Card steekt er echter met kop en staart bovenuit om meerdere redenen:

  • Het harmoniseert de straling i.p.v. dat het blokkeert. De meeste protectiestickers en kaarten doen het laatste waardoor de straling zoals bijv. WIFI alleen maar harder probeert om verbinding te maken
  • Ik heb merkbaar minder last van tintelende handen en hoofdpijn bij het gebruik van mijn smartphone
  • De kaart heeft twee zijdes met allebei hun eigen werking. Zo kan ik zelf kiezen voor een kalmerend of energie versterkend gevoel
  • Aan de zijkant zitten metalen strips die je op ieder moment van de dag een shot positieve energie kunnen geven. Bij aanraking genereert het lichaam zelf enkele millivolts die het effect van de HQR technologie versterken 
  • Mijn slaap is dieper en rustiger sinds de kaart onder mijn kussen ligt
  • De kindjes vinden 'm fantastisch! En als er iemand intuïtief kan aanvoelen wat goed voor ze is, zijn het kinderen wel
  • Het ontwerp! Want ja, het oog wil ook wat. En omdat het design, de textuur, dikte en vorm zo prettig is, voelt de aantrekkingskracht om 'm bij me te dragen nóg sterkerLees en leer meer over EMF en de wetenschap erachter om zelf te bepalen wat de kaart voor je kan doen.


Bronnen: My Balance Card  |  World Health Organization  |  Magnetic Fields and Cancer  |  Health Effects from Radiofrequency Electromagnetic Fields

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.