1:1 DEEP DIVE
Een voeding- en leefstijlconsult start bij mij met een Deep Dive sessie. Dit is een 2 uur durend consult waarin we direct al diep de materie induiken. We onderzoeken je leefstijl, voedingspatroon, disbalans en constitutie (mind-body type). Ik neem je mee in een aantal fundamentele concepten van Ayurveda waardoor je jezelf beter leert kennen én gaat begrijpen wat voor specifiek voor jóu werkt. Aan het einde van deze sessie bespreken we het behandelplan en ontvang je direct al de eerste adviezen op maat. Denk aan voedingsadviezen, leefstijltips en ondersteunende kruiden.

Een vervolgconsult is afhankelijk van jouw doel, type klachten en het behandelplan en kan variëren van 30 tot 90 minuten.

Mijn uurtarief is 80 euro
De Deep Dive is 160 euro


>> IK WIL DIT <<
OVER ONS image
VOORBEREIDING
Voordat je bij mij komt, ontvang ik graag al wat informatie van je. Zo zal ik je vragen om een online intakeformulier en hormooncheck in te vullen en een voedingsdagboek bij te houden. Naast dat het bij jou een bewustzijnsproces in gang zet, is het voor mij een fijne basis om de Deep Dive mee in te gaan.

Heb je vragen over de Deep Dive of 1 op 1 consulten? Stuur me vooral een berichtje via info@holistischvoeden.nl of maak gebruik van de Whatsapp button op de website.
Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten.
Hiermee voldoe ik aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz).

Mijn consulten en trajecten komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.